Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Poker Bøger

Litteratur har altid været en god ting at bruge sin tid på. Enten kan man nyde en god roman eller blive klogere på spændende emner. Gennem årene har hundredevis af pokerspillere fra hele verden udgivet deres egne bøger, som de hver især mener, er gode for pokerspillere som kunne tænke sig at blive bedre til spillet.

Poker bøger er uden tvivl et godt redskab til at blive bedre til spillet, og spillere som på trods af reglerne omkring poker ikke føler at de har succes i deres spil endnu kan ofte lære mange gode ting i de forskellige bøger som man kan bruge i praksis.
Kvaliteten af poker bøger varierer meget, og derfor er det også vigtigt at kigge sig nøje omkring inden man vælger at investere penge i en pokerbog. Generelt set er det godt at gå efter eksperter som har solgt mange bøger og har fået mange anmeldelser. På den måde kan man danne sig et overblik over indholdet i den pågældende bog, men det er ikke en garanti for at du som pokerspiller vil være tilfreds med bogen.

Først og fremmest er det en god ide at kigge ind i sig selv og tænke over hvilken type af poker man vil fokusere på. Nogle spillere er mest til SNG turneringer, andre til cash games og visse spillere vier deres tid til helt andre varianter end No Limit Texas Hold’Em. Prøv derfor at gør op med dig selv hvilken variant og type poker det er du vil blive bedre til. På den måde kan du også få det mest mulige ud af dine fremtidige indkøb når du skal på jagt efter gode pokerbøger.

 

Hvad er en poker bog?

En poker bog er ganske enkelt en bog som alle andre. Forskellen er dog at bogen som regel kun omhandler poker og strategi. Med succesfulde spilleres viden kan du gennem pokerbøger blive klogere på de mange facetter som er i spillet. Visse bøger er historie bøger mens en lang række af dem er decideret strategi og guides til de forskellige varianter og typer af poker som findes.

Poker bøger har som regel en medium størrelse der giver masser af læstestof og sikrer at du får et andet syn på de forskellige strategier end den du måske selv bruger. Fordelen ved at læse pokerbøger er at man bliver sat ind i en anden pokerspillers tanker, og folkene bag disse bøger er næsten altid succesfulde spillere, så du er sikker på at de tips og tricks der bliver givet ud er reelle.

 

Hvilke poker bøger bør jeg læse?

Det er særdeles vigtigt at du læser de bøger som henvender sig til spillere på dit niveau og omhandler de takster du spiller. Hvis en dygtig spiller laver en bog om at spille $200 / $400 Pot Limit Omaha og du stadig har problemer med at slå spillet på $0.5 / $1 vil den bog formentlig ikke give dig et bedre indblik i den generelle strategi som man er nød til at have for at slå spillet. Gå udelukkende efter bøger som henvender sig til den type af poker du spiller i praksis. Det er en fordel at købe bøger som er skrevet af velkendte navne, men er ikke nogen garanti for materialet du finder i bogen.

Gør op med dig selv hvilken type af poker du gerne vil fokusere på som pokerspiller. Skulle du efter et par år have stor succes i dette kan du starte med at spille flere varianter, men det er en god ide at mestre en enkelt variant før man begiver sig i kaste med nye.

 

Hvad koster en poker bog?

Som med så mange andre ting varierer pokerbøger meget i pris. Visse bøger kan købes for lidt som 100 kroner, mens andre kan koste op mod 400 kroner. Kvalitet og pris følges ofte ad, men det er ikke en regel man altid kan følge til punkt og prikke. Der er dog ingen tvivl om at pokerbøger er en god investering, og hvis bare man kan lære et fif eller to og implicere det i ens spil er prisen på bogen særdeles godt givet ud.

Du kan købe pokerbøger hos mange større boghandlere, men hvis du vil være sikker på at få det største udvalg skal du kigge efter de forskellige internet butikker som specialiserer sig i salg af pokerbøger. Dette kunne f.eks. være PokerShop.

 

Et godt råd

Poker litteratur er en glimrende ting som kan give en stor viden for meget få penge, hvilket selvfølgelig skal udnyttes. Poker bøger bør læses som en fritidsbeskæftigelse, og det kan ikke anbefales at terpe igennem en bog bare for at få det overstået. Tag dig god tid og brug tid på at tænke over de ting som bliver fremstillet i de forskellige bøger. På den måde får du mest muligt ud af bogen, og det skal altså ikke derfor ses som lektier for ens spil, men en afslappende og sjov måde at blive klogere på spillet på og opbygge en høj viden.

 

Andre gode poker ressourcer

Udover poker bøger kan selvfølgelig også anvende en række andre ressourcer til at blive bedre til poker. Vi vil i den forfindelse klart anbefale PokerUni.dk, der med mere end 500 undervisnings poker videoer giver masser værdi for pengene. For kun et lille beløb hver måned kan man blive medlem og få adgang til alle videoer plus de 8 nye hver måned på siden.

Se mere om deres Poker Videoer og tilbud ved at følge linket.