Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Party Poker bonus

Skynd dig at oprette dig en Party Poker konto, og gør krav på din store skattefrie Party Poker bonus. Party Poker giver dig hele 100 % op til $500 i poker bonus.

Efter man har besøgt Party Pokers hjemmeside, hvor man gratis kan downloade deres poker software. Kan man ved første indbetaling, gøre krav på en enorm stor Party Poker bonus på op til $500.

Bonussen er skattefri, og det eneste man skal gøre for at få bonussen, er at foretage et enkelt indskud på op til $500 eller mere og derefter frispille den. Brug bonuskoden PNPARTY for at sikre dig den maksimale bonus.

Opret din Party Poker konto her!

 

Brug en bonuskode

Du vil helt automatisk blive spurgt om en Party Poker bonus kode, i det øjeblik du starter en overførsel til din Party Poker spillekonto. Hvis du bruger Party Poker bonuskoden RIDER500, vil du være kvalificeret til at få matchet dit indskud med 100 % op til $500 og automatisk blive medlem af Palladium VIP programmet.

 

Bonus udbetales i mindre portioner

Din Party Poker bonus bliver udbetalt i 10 lige store rater for hver gang du har levet op til bonuskravene fra Party Poker. Der kræves at man optjener Party Point, hvad der svarer til 6 gange bonusbeløbet. Det vil altså sige, at hvis du vælger at indskyde $100 til din konto, skal du optjene 600 points før du får hele din bonus udbetalt.

Dog er det sådan at når du har optjent bare 60 party point, vil der blive udbetalt $10 af din samlede Party Poker bonus på $100. Det gode ved det er at man har hele 60 dage til at optjene det krævede antal party point. Dette er helt sikkert en overkommelig opgave for langt de fleste der spiller poker. Ligegyldigt om man er en øvet pokerspiller, eller man er en uerfaren pokerspiller, så er det bestemt muligt at opnå fuld bonus fra Party Poker men uaset er det lidt lige meget i og med at der udbetales i mindre portioner.

 

Sådan får du Party Points

Bonus programmet fra Party Poker, er bygget sådan op, at alle optjener den samme mængde party poin i forhold til det antal rake man betaler i cashgame og det man betaler i turneringsgebyr. Alle der er kunde hos Party Poker optjener nemlig 2 party point for hver $1 man betaler i turneringsgebyr, eller pr. $1 man betaler til raken i cashgame.

Der vil naturligvis være forskel på hvor hurtigt forskellige spillere kan spille sin Party Poker bonus fri og hvor stor en Party Poker bonus man kan nå at spille fri på de første 60 dage. Derfor er det vigtigt, man gør sig nogle grundige overvejelser inden man foretager sig første indskud. Da man skal huske på man først og fremmest har 60 dage til at spille bonussen fri på, samt bonussen bliver delt op i 10 lige store portioner.

 

Man skal passe lidt på

Det kan derfor ikke nytte noget såfremt man indbetaler $500 for få fuld bonus, hvis man alligevel ikke kan nå at spille bare den første del af bonussen fri. Indbetaler du $500, skal du huske på, at du først vil få din første bid af bonussen udbetalt når du har optjent 300 point hvorimod en indbetaling på $50 kun kræver at man spiller 30 point førend man får bonuspenge.

Ved du på forhånd, at du eksempelvis mest vil spille poker på laveste niveau, og dermed spille $1 Sit & Go turneringer, hvor du betaler $0.20 i rake, så skal du i alt spille 1500 Sit & Go turneringer for at få den første rate af din Party Poker bonus udbetalt. Forestiller vi os, at du kan spille 20 Sit & Go turneringer om dagen, vil det tage dig 37,5 dage bare, at spille første rate fri.

Med andre ord vil det på forhånd være en umulig opgave, at bare spille 10 % af din totale Party Poker bonus fri. Hvis den samme person skulle have en chance for, at spille hele sin bonus fri, vil det være langt mere realistisk, at han indbetaler $80. Fordi han så skal optjene 80 x 60 = 480 point. Hvilket giver 48 point for hver $8 der udbetales i bonus, og personen optjener 8 point pr. dag ved at spille 20 x $1.20 Sit & Go turneringer. Personen vil i dette tilfælde få udbetalt $8 pr. 6 dag, de næste 60 dage.

Skulle det ske du ikke når at spille hele din bonus fri på de 60 dage, så er der desværre ikke mere at gøre ved det. Du har trods alt stadig fået den del af bonussen udbetalt som du har fortjent, og er på den måde ikke gået glip af mere end højest nødvendigt.

 

Slut med bonus, hvad nu?

Når man er færdig med at optjene sin bonus, kan man stadig få gavn af de party point man har fået optjent mens man spillede poker online for ægte penge.

Du nemlig bruge disse point til enten at købe dig ind i specielle Party Poker turneringer, hvor man kan vinde ægte penge, og/eller adgang til større online turneringer eller du kan veksle dine points til kontanter eller brug dem til at købe nye bonusser. At købe nye bonusser er rent faktisk det som er mest værdifuldt at gøre med points men igen kræver det at man frispiller beløbet.

 

Et stort pokersite

I og med at Party Poker er det næst største online poker site på verdens plan, kan du være ganske sikker på, at der altid er rigeligt med trafik døgnet rundt. Du skal altså ikke være bange for, at der kommer til at mangle modstandere og du vil aldrig komme til at kede dig. Ej heller kommer du til til at se tomme borde udenfor den travleste tid og dette er klart en fordel, hvis man kun har begrænset tid til at spille poker i, da man kan få fuldt udbytte af sin kostbare fritid.

 

Bliv kunde

Det er ganske enkelt at blive kunde hos Party Poker, og det er som sagt 100 % gratis at oprette en bruger hos Party Poker. Har du enten en pc eller en Mac og har adgang til internettet, kan du spille poker online hos Party Poker lige præcis når du har lyst til det, døgnet rundt og året rundt. Her vil du også kunne møde nogle af de bedste pokerspillere i hele verden, som eksempelvis den rapkæftede Tony G, som er en del af Team Party Poker. Tony G har endda sin helt egen turnering hvor der er ekstra værdi i at slå ham ud af turneringen.

Opret din Party Poker konto her!