Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Hvem vinder DBU Pokalen 2016/17? – Se odds på favoritterne her!

FCK vandt DBU Pokalen i sidste sæson efter en medrivende finale mod AGF i Parken. Her blev det 2-1 til FCK i et vanvittigt drama, som så over 20.000 aarhusianere valfarte til hovedstaden i jagten på klubbens første trofæ i 20 år. Den gik dog ikke for “De Hviiie”, som i stedet måtte se trofæet i hænderne på de altvindende Løver fra København.

Hvem vinder DBU Pokalen i 2016/17-sæsonen? Det spørgsmål stiller vi nu, hvor turneringen går ind i den afgørende fase, og hvor der stadig resterer en pæn portion outsider hold i puljen.

Ser vi på odds på favoritterne hos Danske Spils Oddset, er det selvfølgelig FCK som fører feltet an til odds 2.75. FC Midtjylland og Brøndby giver begge odds 5.00, mens sidste års finalister fra AGF er helt oppe i odds 22.00 for en sejr i år.

Se alle kampene i fjerde runde forneden, hvor du også kan se alle odds på vinderen af DBU Pokalen i denne sæson.

Spil på vinderen hos Oddset ->

 

Odds på vinderen af DBU Pokalen 2016/17:

odds_dbu_pokalen_2016

 

Spil på bedste divisionshold

Hele syv divisionshold har stadig chancen for at overraske i DBU Pokalen i år, men det er nok de færreste der tror på Kjellerup IF til odds 400.00. Men vil man have lidt ekstra lir på divisionsholdene, kan man hos Oddset spille på, hvilket divisionshold som kommer længst i pokalen.

Her er Vendsyssel og HB Køge favoritter, hvilket skal ses i lyset af, at de to hold møder hinanden i 4. runde, og derfor må ét af dem kvalificere sig til næste runde. Det samme er tilfældet med Næstved og Riskolde, men ellers venter der svær modstand for Kjellerup som skal møde FCM, Marienlyst som skal op mod Brøndby og ikke mindst for B 93 som skal møde FCK.

 

Masser af derbies i 4. runde

Hvis man ikke vidste bedre, skulle man næsten tro, at der har været varme kugler i skålen i lodtrækningen til fjerde runde. En rigtig lækkerbisken set med DBU øjne, for der er nemlig masser af lokalopgør på plakaten. I det jyske er der Randers vs SønderjyskE, AaB vs Silkeborg, Horsens vs AGF og Kjellerup vs FC Midtjylland, hvilket må siges at være fire attraktive jyske opgør.

På Sjælland er der provins-opgør mellem Næstved og Roskilde, og så er der Marienlyst – Brøndby og ikke mindst lokalopgør på Østerbro mellem B93 og FCK.

HB Køge har fået den hårdeste lodtrækning rent geografisk, da man skal hele vejen til Vendsyssel fra Køge, når det går løs i fjerde runde.

Kampene i fjerde runde:

Randers FC – SønderjyskE
Næstved – FC Roskilde
AaB – Silkeborg
AC Horsens – AGF
B 93 – F.C. København
Marienlyst – Brøndby
Vendsyssel FF – HB Køge
Kjellerup IF – FC Midtjylland