Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Danmark i VM

Der er blot en måneds tid, til vi for alvor skal i gang med VM 2018 i Rusland. Slutrunden i Rusland er atter med dansk deltagelse, efter en pause i 2014, hvor det ikke lykkedes Danmark at kvalificere sig til VM i Brasilien.

Der var dog ikke meget der tydede på, at Danmark skulle med til VM i Rusland, da de startede kvalifikationen ud. Efter en pause fik Äge Hareide dog gang i sine tropper, hvor især Christian Eriksen brillerede.

Det betød, at Danmark sluttede som 2’er, og dermed skulle ud i knald eller fald kampe mod Irland. Her vandt Danmark sammenlagt 4-1, og så var det tid til Rusland.

Overkommelig gruppe

Til VM I Rusland er Danmark kommet i en ganske overkommelig gruppe. Her skal de op mod Frankrig, Australien og Peru. Frankrig med verdensstjerner som Pogba og Martial bliver den sværeste modstander, mens Peru og Australien der begge har superligaspillere i form af Mustafa Amini fra AGF og Edison Flores fra AaB.

Danmarks chancer for videre avancement er dermed ganske gode, og bookmakerne er enige. Danmark er favoritter til at gå videre til knock-out kampene, men de tror til gengæld ikke på, at Danmark går hen og vinder VM.

Hvis det skulle blive til en kæmpe overraskelse i form af et verdensmesterskab til Danmark, så belønnes det med lidt over 100 gange indsasten igen hos de fleste bookmakere.