Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Betsafe sportsbetting

betsafeHent op til 1000 kroner i sportsbonus hos Betsafe sportsbetting

Den første gang man laver et indskud til Betsafe Sportsbetting, skal man være klar over, at man automatisk er berettiget til at modtage op til 1.000 kroner i skattefri indbetalingsbonus.

Det vil sige, at alle dem der laver deres første indbetaling, de er alle sammen kvalificeret til at få matchet deres indsats med 100 % op til 1.000 kroner. Du skal blot indskyde mindst 100 kroner, så vil du få fordoblet indskuddet op til 1.000 kroner.

Bonussen bliver sat direkte ind på din spilkonto med det samme, og du kan straks begynde at oddse for dine penge. Indsætter du eksempelvis 400 kroner, så vil du modtage 400 kroner ekstra fra Betsafe. Således har du hele 800 kroner du kan spille for, selvom du kun har indbetalt 400 kroner selv.

 

Udvalg af odds og spil hos Betsafe Sportsbetting

Når du er kunde hos Betsafe Sportsbetting, så kan du oddse og spille på langt over 30 forskellige sportsbegivenheder. Det kan være alt lige fra speedway til gymnastik, hvis du har forstand indenfor disse felter. Det er ikke unormalt at du hver eneste dag, kan finde mere end 10.000 unikke spil og kombinations muligheder for at placere et væddemål.  Udover de lidt mere specielle sportsgrene, så kan du selvfølgelig også finde de mest populære sportsgrene. Det er sportsgrene som fodbold, ishockey, tennis, håndbold og amerikansk foldbold.

Der er slet ingen tvivl om at det gigantiske udvalg af spil hos Betsafe Sportsbetting, har været med til at placere dem øverst på listen over de mest foretrukne og populære online bookmakere indenfor branchen i Europa.

Det er også derfor, at vi varmt og med ro i stemmen, kan anbefale at man opretter en gratis betting konto hos Betsafe sportsbetting med det samme.

 

Betsafe Sportsbetting er ny Superliga Sponsor

Hvis du ikke allerede var klar over det, og allerede har lagt mærke til det. SÅ er Betsafe den nye hovedsponsor for den danske Superliga i fodbold. Dette er naturligvis med til at sætte en fed streg under kvaliteten og pålideligheden, og igen med at placere dem blandt de øverste i rækken af online bookmakere.

 

Betsafe Live Betting

Betsafe byder ikke kun på almindelig online odds, hvor der kan spilles frem til Kickoff hvis man oddser på fodboldkampene. Men du kan også spille på det spændende Live Betting, hvor der kan spilles helt frem til dommerens aller sidste fløjt i kampen. Denne form for odds og betting, er ved at blive mere og mere populære blandt kunderne.

Det hænger uden tvivl sammen med, at det både gør selve kampen endnu mere spændende. Men det gør også at du har mange flere chancer for at spille på netop det udfald du mener der er bedst at spille på. I og med at du selv kan følge kampens udvikling, og kan se hvor kampen den peger hen.

Der tilbydes altid et stort udvalg af live betting, så du kan være helt sikker på at der altid vil være et hav af kampe hver eneste dag. Så du kan nemt få planlagt hvornår du skal sidde klar foran skærmen, og du skal have placeret kæresten i rummet ved siden af, så du kan oddse i fred og ro.

 

Betsafe Hjemmeside

Ved at kaste et hurtigt og fokuseret blik på Betsafe hjemmesiden. Vil du straks kunne se, at du med det samme kan få et klart og overskueligt billede af alle de kommende kampe inden for de mange forskellige typer af sport, Betsafe har især fået stor ros fra de mange anmeldere og kritikere, for deres særdeles overskuelige hjemmeside, som er nem at finde rundt i. Og det er selv for helt nye kunder, og folk der ikke er vant til at færdes hos online bookmakere generelt.

Hjemmesiden er kort sagt ekstremt brugervenlige og lige til at gå til.

Alt spil foregår via ens helt personlige bettingkonto, hvorfra du faktisk også kan overføre penge til Betsafe Casino og Betsafe poker. Hvis du skulle få lyst til at prøve kræfter med online rouletten, eller du vil spille en multi table turnering hos Betsafe Poker.

 

Betsafe Skattefrihed

Heldigvis kan du som kunde hos Betsafe Sports Betting, være glad for at de er drevet og licenseret på Malta. Da det betyder alle dine eventuelle gevinster og bonusser du får fra Betsafe, de er 100 % skattefrie. Dette skyldes at Malta er en del af EU, og det betyder at reglen indtræffer, om at penge ikke skal dobbelt beskattes når de florerer gennem 2 lande der er en del af EU.

Dermed kan du med ro i sjælen, maven og pengepungen spille hos Betsafe, og være sikker på at du kan beholde alle dine gevinster og bonusser helt for dig selv. Uden at SKAT pludselig kommer og kræver deres del af pengene.

 

Betsafe indbetalinger og udbetalinger

Betsafe giver alle deres kunder, rigeligt med mulighed for at ind og udbetale penge med en lang liste af de mest populære betalingsservices som blandt andet inkluderer Visa, Master Card, NETeller, Moneybookers, elektronisk overførsel, EntroPay, Paysafe Card og Click And Buy når du ønsker at indbetale penge.

Hvis du på et tidspunkt, gerne vil hæve nogle af de penge du har stående på din konto, så har du mulighed for dette via Visa, bankoverførsel, NETeller, Moneybookers, Speedcard og endeligt Click And Buy.

 

Betsafe Kundeservice

Skulle der ske det, at du på et tidspunkt oplever problemer eller bare har nogle generelle spørgsmål til Betsafe. Så kan du i løbet af kort tid, tage fat i deres service og support. Der sidder hele tiden professionelle medarbejdere klar til at assistere dig. Enten via deres super effektive live chat, e-mail eller deres populære gratis telefonnummer. Ligegyldigt hvilken løsning du foretrækker, er hjælpen altid kort tid væk, og deres medarbejdere står klar til at assistere dig 24 timer i døgnet alle årets dage.